3 Temmuz 2012 Salı

Victoria Beckham Koleksiyonu


Kendine özgü klasik stili ile stil ikonluğu yapan giydiği kıyafetlerle uzunca bir süre adından söz ettirmeyi başaran biri Victoria Beckham.  Öyle ki eskiden bir şarkıcı olmasına rağmen artık gözler önünde yaptığı somut bir şey olmasa da sürekli medyanın odağı olmaya devam ediyor. Victoria Beckham eşinin de dolayısıyla sürekli medya önünde giysileriyle,  duruşuyla, saç stilleriyle sürekli medya da yer almayı başarıyor. 

Gittiği her yerde arkasından bir medya ordusu da kendisini takip ediyor. Şahsen benim çok soğuk bulduğum bir isim ama bazen giydiği kıyafetleriyle göz doldurduğu da gözden kaçırılmayacak bir gerçek.
Medya da giydikleriyle ve stiliyle bu kadar çok yer alan Victoria Beckham kendi adı altında kendi koleksiyonunu yarattı. Paris Moda haftası, Londra Moda haftası kapsamında giydiği kıyafetleri incelersek kendi koleksiyonundan da parçalara yer verdiğini ve kendi tanıtımını da yaptığını görürüz. 

Burberry Prorsum 2010 kış defilesinde giydiği siyah elbisesi kendi dizayn ettiği kendi stilini açıkça yansıtan bir parça. Tamamen klasik ve şık bir elbise. Modayı ve trendleri takip ettiğini de göstermek açısından katıldığı başka bir davette de dizüstü uzun çizmeleri kullanmış.  Londra Moda Haftası’nda katıldığı bir davette giydiği belinde ince bir bant bulunan gri elbisesi ise belli ki yine kendi koleksiyonundan çünkü tamamen Victoria Beckham’ın çizgilerini ve stilini yansıtıyor. Victoria Beckham giydiği kıyafetler ve tarzıyla adından uzun bir süre söz ettirecek gibi duruyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder