30 Temmuz 2012 Pazartesi

Büyük Göğüslü Kadınlar İçin

Büyük göğüslü kadınlar nasıl giyinmeli, bahsetmeden olur mu? Belki büyük göğüslü kadınların şanslı olduğunu, dilediklerini giyebileceklerini düşünüyor olabilirsiniz. Ama öyle değil. Vücudun orantısını sağlamak adına dikkat etmeleri gereken noktalar vardır. Ayrıca unutmamak gerekir ki; göğüslerinizi odak noktası haline getirmeniz size her zaman şık olma garantisi vermez  O halde işte birkaç minik öneri benden;


Yüksek Yakalardan Kaçının

Yüksek yakalı ve boğazlı kıyafetler uzak durmanız gerekenler arasında. Bunun yerine V yakalı kıyafetleri tercih edin, çünkü yaka oyuntuları daha küçük bir göğüs görünümü sağlar.

Kalın Askıları Tercih Edin

Eğer göğüslerinizin daha küçük görünmesini istiyorsanız, kesinlikle spagetti askılardan uzak durmalısınız. Kalın askılar size daha uygundur.

Kalın Örgülerden Uzak Durun

Kışlık kıyafet seçiminde kalın örgü kazakların yerine daha incelerine yönelin. Çünkü kalın örgüler sizi olduğunuzdan daha geniş gösterir, dolayısıyla göğüsleriniz de daha büyük görünür.

Çanta Seçimi

Çanta deyip geçmeyin, doğru seçilen bir çantanın üzerinizdeki etkisi büyüktür. Orta ya da geniş çantalar görünümünüzü dengelemek adına size daha uygundur. Küçük çantalar göğüslerinizin daha fazla dikkat çekmesine neden olabilir.


Koyu Renkler

Açık renkli kıyafetler göğüslerinizi daha büyük gösterdiği için, üst bölgenizde koyu renkleri tercih etmeniz işe yarar bir numaradır. Canlı renkleri ise vücudunuzun alt kısmında ve aksesuarlarınızda kullanabilirsiniz.

Kısa Kolyeler Kullanın

Aksesuar demişken, uzun kolyeler yerine daha kısa olanlarını ve yaka kolyeleri tercih etmelisiniz.

Yatay Çizgilere Dikkat

Yatay çizgilerin geniş gösterdiğini biliyoruz, bu nedenle göğüs kısmında yatay çizgi desenlerini kullanmayın. Eğer mutlaka çizgi deseni kullanmak istiyorsanız tercihiniz dikey çizgilerden yana olsun.

Üzerinize Oturan Kıyafetleri Seçin

Bol kıyafetler sanılanın aksine sizi daha geniş gösterir. Üzerinize oturan kıyafetlere yönelin.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder