4 Temmuz 2012 Çarşamba

KENDİ STİLİNİZİ YARATIN


Son zamanlarda takipçilerimden aldığım stil ile alakalı mailler üzerine bu postu yayınlayama karar verdim. Herkes tarz görünmek, dikkat çekmek , diğerlerinden farklı olmak istiyor. ( ki zaten bu genel tüm kadınların kıyafet tercihlerindeki tek amacıdır. ) ama bunu nasıl yapacaklarını bilmiyorlar.

Günlük hayatta sürekli olarak dergilerde, moda bloglarında stil sahibi olmak için şunu giyin, şunu takın ve benzeri yazılarla karşılaşıyoruz. Hiç kimse bir günden bir güne stilin ne olduğunu söylemiyor. Ee stilin ne olduğunu bilmeden stil sahibi olmakta hayli zor bir iş bence. Bu postumda size stilin ne olduğunu kısaca anlatmaya çalışacağım.

Stil kişiye özgü olup, kişinin kendine yakışanı giymesidir. Modayı kendi tarzına uyarlamayı, kendine yakıştırmayı ve dolayısıyla kendi modasını yaratmayı başaran her kadın tektir, kimseye benzemez. Stil sahibi olmanız için çok pahalı marka kıyafetler tercih etmeniz de gerekmiyor. Bu ' marka maymunluğu' ndan başka birşey olmasa gerek...
Bir kadını stil sahibi yapan şey farklı ve hoş görünmektir. Bunu başarmanın yolu ise renkleri ve aksesuarları karıştırmaktan geçer. Uyumsuz olmaktan ve en önemlisi insanların sizin için ne düşüneceğinden korkmadan ( belirli sınırları aşmadan ) özgürce aksesuar ve kıyafet tercihleri yapın. Televizyonlardan tanıdığımız isimler giyince moda ikonu oluyor da siz giyince komik mi olacaksınız ?  Sloganımız ' değişim zamanı  !'  :)


Ece Sükan Türkiye' de tarzını beğendiğim stil sahibi isimlerdendir. Fikir edinmeniz için sizleri Ece Sükan görselleriyle başbaşa bırakıyorum..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder